Jul för alla!

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Med över en kvarts miljon ekonomiskt utsatta barn i Sverige och ett stort mörkertal är vårt uppdrag inte bara behövligt. Det är också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.

Vi jobbar året runt för att förse behövande barn med mat, kläder och möjlighet till en trygg barndom. Nu närmar sig julen och vi vet att många föräldrar känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Förra året hjälpte Giving People tusentals familjer som fick julmat och julklappar via våra olika insamlingar.

Du som givare kan med hjälp av vårt enkla formulär anmäla dig som julgivare, du avgör själv om du vill hjälpa någon i ditt område och om du kan tänka dig hjälpa till på håll. Du bestämmer vad du kan hjälpa till med, ingen hjälp är för liten. Vi kommer under en tid framöver att samla in julgivare och sökande familjer och sedan meddelar vi dig som givare vilken familj du blivit tilldelad. Man kan även skänka presentkort på mat, leksaker, kläder, biobiljetter etc.

VILL DU SWISHA ETT VALFRITT BIDRAG?

Alla gåvor går till Giving Peoples arbete med att hjälpa barnfamiljer runt om i Sverige.

Swisha till 123 137 65 24

DITT FÖRETAG KAN GÖRA SKILLNAD!

Ditt företag kan göra skillnad för Sveriges mest utsatta barn.

SKÄNK ETT BIDRAG genom att göra en traditionell insättning på Giving Peoples bankgiro. Pengarna går till oavkortat till verksamheten.

516-8851