Okategoriserade

Aktuellt just nu

Under vänskapsveckorna kommer vi sälja vårt fina vänskapshalsband till förmån för att socialt utsatta barn ska få tex få nya underkläder, kunna ha eller gå på kalas eller barn som behöver skor till hösten. Inget barn ska behöva börja sin skolstart med en klump i magen av rädsla för att bli mobbad och utsatt. Vi har 360 halsband vi hoppas på ska hitta en ny ägare, vill du göra skillnad?
http://www.givingpeople.se/produkt/givingpeople-halsbandet/
halsband_front
Ps! Du får alltid ett gåvobevis med ditt köp, den finaste gåvan av alla är att få glädja någon annan ❤️
 
 

Djurgårdens sommarmatcher 

I samarbete med Djurgården har Giving people glädjen att kunna erbjuda ekonomiskt utsatta barn en fantastisk fotbollsupplevelse. Ni får chansen att uppleva riktig fotbollsstämning inne på TELE2 Arena i Stockholm! Djurgården erbjuder våra behövande barn biljetter till deras sommarmatcher. Barnen har även möjlighet att bjuda med sig vänner.
Sommarmatcher:
2016-08-27 16:00 Djurgården- Gefle
Djurgården IF

Ansök genom att skicka ett mejl till info@givingpeople.se med vilken match det gäller samt namn och ålder på personerna som kommer. Ange “Djurgården” i ämnesraden. Erbjudandet riktar sig till barnfamiljer som av olika anledningar inte kan erbjuda sina barn en aktivitet i sommar och varje ansökan kommer behandlas enligt våra vanliga riktlinjer och regler. Välkommen med din ansökan.

 

Dagens ärenden

Nedan finner du de aktiva och avslutade ärenden som vi har för tillfället uppe på vår Facebook sida.
Aktiva ärenden: 
8374 Karlshamn
8375 Helsingborg
8433 Finspång
Avslutade ärenden:
8379 Sollentuna
8381 Växjö
Våra fantastiska givare har varit delaktiga att ge matkasse, kläder, skor och mycket mer till familjerna.
Vill du hjälpa till med något av dessa ärenden, vänligen maila oss på info@givingpeople.se Ange ort samt ärendenummer och vad du kan bidra med.
 

Tack till alla er givare som…

13938402_558306414371912_6985108618333806054_n

… så outtröttligt åker ut med matkassar till familjer. Till er som följer oss och tipsar era vänner om att ett barn i deras närhet behöver skor. Till er som skickar paket kors och tvärs över Sverige med barnens urväxta kläder. Tack till er som swishar så att barn ska få nya underkläder eller lördagsmys och till alla er som gjort det möjligt för barn att få en upplevelse i sommar. Tack för att ni besöker vår gåvoshop och gör det möjligt för oss att hjälpa. Tack till alla er som så genuint bryr er om hur Sveriges barn mår och uppfyller deras önskningar. Tillsammans gör vi skillnad ❤️

 
 

❤️❤️❤️ Tackbrev från våra sökanden ❤️❤️❤️

Varje dag får vi flertal tackbrev från familjer som sökt hjälp via oss. Detta är ett sätt för de att uttrycka sin tacksamhet till våra underbara givare. Här följer några av dessa tackord:

8148 Varberg
Tacksamheten jag känner är så enormt stor att jag har svårt att sätta ord på det. Tack du underbara kvinna som kom med flera kassar gott till mig och min dotter. Hon jublade högt när vi packade in i kylen. Kunde skicka med dig lite bär och svamp som vi plockat i helgen och det kändes bra..bara att konstatera att änglar finns . Tack Giving People för att ni hjälpte oss. //mamman och dottern från varberg.
 
7895 Storå
Hejsan. Vill tacka för hjälpen jag fick av er, det värmde i hjärtat att veta att det finns folk som ställer upp och hjälper familjer i nöd, och barnen blev jätte glada över kläderna dom fick. Vet inte hur jag ska kunna tacka er alla som hjälpte oss i denna utsatta situation. Många glada hälsningar från Ulla och barnen i Storå.
 
8196 Hisings Backa  
Tack för alla fina kläder som kommit (och för maten vi fick också).. Jag själv skulle aldrig klara av att köpa allt detta till min dotter trots det är nödvändig klädutrustning hon fått inför höst och vinter.
Fick både nyinköpta kläder och väldigt fräscha begagnade kläder, som jag knappt sett i secondhand. Min dotter fick dessutom mat, lite godis och dessutom tatueringar och pyssel, något hon satte högt värde på. Ni givare som ställer upp för oss med dålig ekonomi, gör ett fantastiskt jobb. Givarna värdesätta högre än vad de kanske anar, för det är inte alltid lätt att muntligt uttrycka tacksamhet när de kommer med mat och kläder.

 

7904 Mölnlycke
Hej Giving People! För ca två veckor sedan så kunde jag ge mina barn både frukost middag och lunch i flera dagar framåt tack vare er på Giving People! Vill tacka er så otroligt mycket för hjälpen och för att ni finns för människor i nöd!