Bli månadsgivare!

Tack för att du väljer att hjälpa ekonomiskt utsatta barn och kämpa mot utanförskap genom att stötta Giving People. En kvarts miljon. Så många barn lever i dag i svenska hushåll där inkomsterna underskrider gränsen för fattigdom. I dessa familjer finns inga marginaler. Här är aldrig kläder i rätt storlek en självklarhet. Inte heller att kunna äta sig mätt varje dag.

Vi måste ändra på det här. Att just du väljer att vara en del av denna förändring gör det möjligt.

Via autogiro

Klicka på blanketten nedan, skriv ut den och fyll i enligt instruktionerna. Skicka den sedan till adressen som står på blanketten.

Via kort

Gåvan du skänker varje månad går till Giving Peoples arbete med att hjälpa barnfamiljer runt om i Sverige.
Du betalar med kort och sedan dras det belopp du valt från ditt kort varje månad till dess att du väljer att avsluta givandet. Du avslutar enkelt givandet här på hemsidan eller genom att kontakta oss på e-postadress ekonomi@givingpeople.se.

Ur tackbrev

”Jag har under kvällen öppnat mitt välfyllda kylskåp era gånger för att se och förstå att det är sant, jag har fullt med mat och kan äta mig mätt igen! Min baby har mat och blöjor och jag slipper oroa mig! Nu kan jag andas ut tack vare dessa givmilda na änglar som hjälpte oss!”

”Ni har liksom knutit en stor rosett runt vår lilla familj och givit oss chansen att få vara tillsammans! Även om det småregnar lite ute idag så skiner solen starkt i allas våra hjärtan. Kan inte med ord beskriva vad detta betyder för oss!”

Ur tackbrev till Giving People