Miss Mary of Sweden ger tillbaka!

Miss Mary of Sweden har i samarbete med Giving People skänkt hundratals bh:ar till behövande mammor och deras döttrar runt om i Sverige. Nu vill Miss Mary of Sweden även ge något tillbaka till alla er som varje dag engagerar er och gör skillnad för våra mest utsatta barnfamiljer.

April ut får därför ALLA våra givare och följare 100 kr rabatt på valfri bh. ❤️

Ange koden: MMGIVING när du beställer på https://www.missmary.se/.

Nettbuss Bus4You och Giving People <3

Nettbuss Bus4You skänker julklappar för 300.000 kronor!

Nettbuss Bus4You kör för att minst 1000 barn i Sverige som lever i ekonomisk utsatthet ska få en julklapp! För varje resa som säljs fram till den 22 december skänks fem kronor till Giving People och pengarna går oavkortat till julklappar! För tredje året i rad får vi ovärderlig hjälp från Nettbuss Bus4You som nu siktar på att skänka 300.000 kronor till behövande familjer.

Tack Nettbuss Bus4You för ert fantastiska engagemang och för att ni vill skapa en förändring för barn i Sverige. 

https://www.nettbuss.se/

Små och stora barn i Sverige saknar vinterkläder och varma skor. Vi hjälper dessa barn till en tryggare vardag genom att skänka vinterskor och vår omtanke.
Den 25/10 swishar vi 20 kr, en liten summa för en stor kärleksfull gärning. Ju fler vi blir desto fler vinterskor kan vi skänka!
Swisha “SKOR” till: 123 137 65 24

Du kan även donera ett skopaket via vår givmilda gåvobutik. Paketet kostar 200 kr och intäkterna går oavkortat till varma skor till frusna små fötter.
https://www.givingpeople.se/produkt/ge-bort-ett-skopaket/
Vi gör skillnad, vill du vara med?


Alla kan bli en barnhjälte och alla kan vara med och stötta barn till en tryggare vardag.

Giving People ger dig och din arbetsplats en möjlighet att ta ställning mot barnfattigdom och göra konkret skillnad i ett barns liv. Några som gjort detta är personalen på Dell, UPS, Canon, King, Knowit, SBAB och BearingPoint som valt att pärla våra armband. Tack till er alla för ert engagemang och er ovärdeliga insats. <3
Tillsammans gör vi skillnad för alla utsatta barn.

Vill ni på din arbetsplats också pärla våra armband? Läs mer om det här: https://www.givingpeople.se/parlpaket/.

Till våra mammor


Som förälder prioriterar man alltid sig själv efter barnen. Man kämpar på i det tysta och klagar aldrig inför barnen över att man saknar något. När barnen behöver nya skor eller vinterjackor är till exempel en bra bh det sista en kvinna skulle lägga pengarna på. Att ha på sig en för liten eller för stor bh är lika obehagligt som att gå med skor som inte passar.
Miss Mary har under flera år stöttat Giving People, men i år har de valt att ta steget längre. Miss Mary kommer att skänka en bh till alla mammor som söker hjälp hos Giving People. 

Nettbuss Bus4You skänker julklappar!


Nettbuss Bus4You kör för att minst 1000 barn i Sverige som lever i ekonomisk utsatthet ska få en julklapp! För varje resa som säljs fram till den 22 december skänks fem kronor till Giving People och pengarna går oavkortat till julklappar! För tredje året i rad får vi ovärderlig hjälp från Nettbuss Bus4You som nu siktar på att skänka 300.000 kronor till behövande familjer.
Tack Nettbuss Bus4You för ert fantastiska engagemang och för att ni vill skapa en förändring för barn i Sverige. <3

Sprid julglädje med Giving People och Burlöv Center

Ge en julklapp till någon som verkligen behöver den. Precis som i fjol samarbetar vi med Burlöv Center. I vår gran på Burlöv Center hänger julönskningar från barn och familjer. Ta en önskan, skänk ett presentkort och bidra till en godare JUL FÖR ALLA.
Vi från Giving People kommer att vara på plats varje helg i December på Burlöv Center så kom och besök oss där!
1-2/12, 8-9/12 15-16/12 och 22-23/12

Kom och prata med oss och hjälp till att pärla våra armband. Vi finns utanför och i Burlöv Centers nyinredda Vardagsrum kl. 10.00-18.00