Okategoriserade

CoolStuff skänker glädje och leende till ekonomiskt utsatta barn

coolstufflogoHundra familjer hos Giving People kommer att få det lite extra glädjefyllt under julen. CoolStuff har nämligen valt att skänka 100 st presentkort á 500 kr till vår organisation. Utöver detta fantastiska initiativ blir Coolstuff dessutom guldsponsor till Giving People. Det är vi mycket glada och stolta över.

CoolStuff är en internetbutik med coola och roliga prylar. Kajsa Knapp är en av grundarna till CoolStuff. Hon säger att de valde att skänka presentkort till Giving People eftersom de ville hitta en välgörenhetsorganisation som passar CoolStuff och vad de står för. Vidare säger Knapp “Vi vill sprida glädje och leenden och vad vore då inte finare än att veta att det kommer vara en massa barn i jul som kommer bli glada av våra prylar!” Vi på Giving People kan inte annat än att hålla med. Det är många barn som kommer få glädje av detta fina initiativ.

Det märks tydligt att CoolStuff är en butik som har koll på läget då Knapp säger  Som barn vill man mest av allt vara som “alla andra” och ekonomisk utsatthet gör att du dagligen påminns att du inte har det som barn med normal ekonomisk standard. Istället för att få fokusera på skolan och ha roligt så går tankarna till detta. Jag önskar att alla barn kommer vara glada på julafton! Och som förälder vill du alltid ge ditt barn det bästa möjliga, på detta sättet kan vi även göra massor av föräldrar glada och lugna genom att hjälpa till.

https://www.coolstuff.com/

Önskar Ditt företag också göra en insats för barnfattigdomen i Sverige, vänligen kontakta info@givingpeople.se så berättar vi mer.