Okategoriserade

Givardagen i Malmö

Den 29 mars finns ett antal representanter från Giving People på plats i Fryshuset i Malmö för att svara på era frågor kring vårt arbete och våra visioner.
Under 2014 har Giving People valt att stötta ett antal projekt runt om i Sverige.
Först ut är ett samarbete med Fryshuset och deras “Barn till ensamma mammor” projekt i Malmö. Malmö är en av de städer i Sverige där antalet barn i ekonomisk utsatthet är som allra störst.
Vi bjuder in till en fantastisk dag där ni som givare och företagare kan komma och möta representanter från Giving People och från Fryshuset samt familjerna så klart.
Vårt mål är att få in 120 matkassar denna dag och vi söker också hygienprodukter då detta är något det råder akut brist på hos dessa familjer.
Läs mer om ‘Barn till ensamma mammor’-projektet här:
http://ensammamammor.fryshuset.se/
För att få det att fungera med den mängd givare vi hoppas vill stötta oss är inlämningen uppdelad på 3 olika tider:
10.00-12.00
12.00-14.00
14.00-16.00
Du anmäler dig till event@givingpeople.se och meddelar vilken tid som passar dig bäst att lämna din kasse. Har du glömt anmäla dig? Kom förbi ändå!! Alla är välkomna!
Vad kan man stoppa i kassen?
Vi har begränsade kylmöjligheter så gärna basvaror, bröd, frukot och grönt, hygienprodukter och mejeri som klarar sig någon timma eller två utan kylning. Vi tar även emot presentkort för att dela ut till mammorna.
Vill du som företag vara med och sponsra med matkassar, hygienartiklar, fika eller något annat så kontakta oss via: sponsring@givingpeople.se
Mediakontakter hänvisas till: media@givingpeople.se
Vi hoppas verkligen vi får träffa våra hängivna Malmögivare den 29 mars!!!
Linda Hellquist
Verkställande Direktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *