Okategoriserade

Giving People älskar fredagsmys

Idag är det fredag och många av oss har längtat efter den stundande helgen. En stor del av oss kommer åka och handla för att göra det extra mysigt i helgen och njuta till fullo med familjen. Många barn kommer gå till skolan på måndag och prata om vad man åt och vad man gjorde under helgen. En del av dessa barnen kommer spendera helgen med att hitta på en historia om tacomiddag, filmkväll, lördagsgodis och utflykter för att slippa känna sig utanför. Vi tycker alla barn förtjänar en liten paus i vardagen och att få känna att helgen är mysig och speciell. Att alla barn ska få känna sig delaktiga på måndag när det pratas om vad man gjorde i helgen.

Nästa fredag kommer vi därför försöka se till att så många barn som möjligt får möjlighet till lite härlig fredagsmys. När vi gjorde denna insamling förra året var det tveklöst den populäraste kampanjen vi haft och helt enormt uppskattad av familjerna som fick hjälp. En liten hjälp kan göra så enorm skillnad!
Är du med?
Swisha ditt valfria bidrag och märk det med FREDAGSMYS:
Swish 123 137 65 24
Bankgiro: 516-8851
PÅ vår hemsida kan ni köpa valfritt antal “myspaket” och betalar enkelt via faktura, paketet kostar 100 kr styck (Vi skänker sedan 50 kr per barn till valfritt fredagsmys):
http://www.givingpeople.se/produkt/lordagsmys/
Senast den 26/5 behöver vi ha ditt bidrag, tack på förhand!

lordagsmys