Blogg

Glädje på Grönan

Söndagen den 17 juni fick vi på Giving People äran att få medverka på “Glädje på Grönan” på Gröna Lund i Stockholm. Genom musikhjälpen gjorde Tobbe Trollkarl och Markoolio det möjligt för 3 500 barn som lever i utsatthet att få inträde och åkband till nöjesparken under en hel dag. 100 av dessa biljetter fick vi på Giving People glädjen att förmedla till barn i Stockholmsområdet som annars inte skulle ha ekonomiska möjligheter att få göra något liknande på sitt sommarlov.
Vi var på plats under dagen för att möta upp familjerna och denna dag var något alldeles extra speciellt. Vi fick många och långa kramar av tacksamma och rörda mammor och pappor, men framförallt så möttes av så fantastiskt fina och förväntansfulla barn med glitter i blicken och iver i benen. Väl inne på Gröna Lund var det full fart, Markoolio uppträdde tillsammans med barnen uppe på scenen och i berg-och-dalbanorna höjdes händerna mot den klarblå himlen.

Vi vill tacka Gröna Lund, Tobbe Trollkarl och Markoolio som gjorde detta möjligt men framförallt vill vi tacka alla de barnfamiljer som kom och förgylla denna dag med så mycket glädje och skratt!
Giving Peoples foto. Giving Peoples foto.