Okategoriserade

Hittat hem…

Hej allihop!
Jag är en av administratörerna här på Giving People och är otroligt glad över det. Har enda sedan jag upptäckte den här sidan velat hjälpa till så mycket jag bara kan och helst lite till.
Det kändes inte som jag gjorde tillräckligt när jag gick hem till en familj med matkassar här i byn – jag ville göra mer.
När jag fick möjlighet att komma med i det glada gänget här på Giving People kände jag först att detta var bra, nu kunde jag äntligen få göra mer än vad jag tidigare kunnat.
Nu kunde jag nå ut till många familjer och förmedla givare till sökande familjer och på så sätt hjälpa behövande. Det gjorde mig jättestolt! Det har även stärkt mig som människa, att jag insett att jag kan ge utan att behöva få någonting för det. Förutom glädjen hos den jag hjälper, det är betalning nog!
Har även insett hur många familjer det finns där ute om faktiskt behöver våran hjälp och att jag då får vara del i hjälpen är stort för mig.
Dock ville jag göra någonting mer, det kändes återigen som jag inte gjorde tillräckligt – även om detta betyder massvis för mig och jag vet att det jag gör är tillräckligt nog. Jag tog beslutet att starta en liten klädinsamling där jag bor och har nu fått kontakt med ett par mammor som gladeligen lämnat över flera kassar med kläder i olika storlekar. Dessa skickar jag vidare till familjer som har behovet och ansöker om hjälp hos Giving People.
Det känns så himla bra när man packar ett paket med lite kläder, oavsett om det är ett par byxor och en tröja eller om det är 10 bodies och 5 tröjor – all hjälp är bra hjälp!
Det är så roligt när man får meddelande av familjerna man skickat till att de mottagit mitt paket och är glada för hjälpen.
Nu har jag verkligen hittat hem. Nu gör jag verkligen någonting meningsfullt med min arbetslöshet, förutom att söka jobb.
Att hjälpa mina medmänniskor med sådant jag har råd med när de själva har kris gör mig till en bra människa och det är sån jag vill vara!
Tack för mig – hej!
Marica, administratör Giving People

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *