Behöver du hjälp för att klara vardagen?
ANSÖK OM HJÄLP HÄR!

Nu kan du stödja Giving People genom att gå med i RIKSLOTTERIET VÄRLDENS CHANS! – GÅ MED!

Nordic Nest gör stor satsning för att hjälpa dessa barnfamiljer till en tryggare vardag genom att skapa initiativet “Tillsammans hjälper vi fler”.

Spridningen av coronaviruset har skapat en förvärrad situation för redan hårt ekonomiskt utsatta barnfamiljer i Sverige. Många befinner sig i karantän, vabbar, är sjuka eller har förlorat sitt arbete.

Nordic Nest gör nu en stor satsning för att hjälpa dessa barnfamiljer till en tryggare vardag genom att skapa initiativet “Tillsammans hjälper vi fler”.

I samarbete med Giving Poeple erbjuder nu Nordic Nest sina kunder att köpa vår livsviktiga kriskasse direkt via NordicNest.se. För varje såld kriskasse väljer dessutom Nordic Nest att själva skänka motsvarande summa. Dessutom donerar Nordic Nest den fantastiska summan

100 000 kr direkt till Giving People. En donation som gör det möjligt för oss att fortsätta finnas här för de mest utsatta barnen.

Nordic Nest uppmanar både sina kunder och partners att vara med och göra skillnad. Alla barn ska ha rätt till att få mat varje dag och att känna sig trygga och älskade. Tillsammans gör vi det möjligt! 

Läs mer och besök Nordic Nest på Nordic Nest Sverige eller https://www.nordicnest.se

Miss Mary of Sweden fortsätter att ge tillbaka!

Miss Mary of Sweden fortsätter det fina samarbetet med Giving People även under 2020 och skänker hundratals bh:ar till behövande mammor och deras döttrar runt om i Sverige. Alla som söker hjälp från Giving People under 2020 får även hjälp med en bh från Miss Mary.

Stort tack Miss Mary, ni gör stor skillnad för mammor och barn runt om i Sverige.

 www.missmary.se.

Sovtex vill göra stor skillnad för alla barn i Sverige och skänker 100.000 kr till Giving People.

“Nu när julen närmar sig söker sig tankarna till de som inte har det så gott ställt. Det är inte självklart för alla att förvänta sig en juklapp eller ens kunna äta sig mätt varje dag. Det är svårt att tro, men så är det även i Sverige. Vi på Sovtex kände att vi ville hjälpa till på något vis och då föll valet på Giving People. Förra året hjälpte Giving People mer än 2250 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca 5000 barn som fick julklappar via deras olika insamlingar. Det känns oerhört fint att kunna hjälpa till. Tack Giving People för allt ert hårda arbete!”

Stort tack Sovtex för er fantastiska gåva. ❤️

sovtex.se

Vy Bus4You & Giving People <3

Det känns så fint att kunna berätta att 1049 barn fick en julklapp att öppna på julafton tack vare Vy Bus4You!

Vy Bus4You skänkte julen 2019 hela 314.700 kronor till oss på Giving People. Det är fantastiskt att Vy Bus4You bidragit till att så många familjer faktiskt kunde ge sina barn en julklapp och att de fick äta sig mätta på julafton. Tack till alla er som valde att resa med Vy Bus4You och som på andra sätt engagerat er i insamlingen. Tillsammans med sina trogna resenärer nådde de målet – att ge fler än 1000 barn en fin jul.

https://www.nettbuss.se/

VÅRA LOKALA SPONSORER

I gåvoshopen