Okategoriserade

Inspirerande föreläsning

1488291-child-rainwear-has-fun-in-the-rain
“Tack för en inspirerande föreläsning!
Att få höra er berätta med sådan energi om det arbete ni utför och de människor och livsöden ni träffar på, gör att vi som lyssnar per automatik vill vara delaktiga. Ni visar hur enkelt det är att visa medmänsklighet oavsett om det handlar om att ge bort ett paket våtservetter eller en hel matkasse. Stort tack för att ni finns och för att ni kom och berättade för oss om hur verkligheten kan se ut för vissa familjer. Och vad man enkelt kan göra för att göra skillnad.”
Så skriver Elisabeth Wahlström, Senior Business Advisor på Manpower i Göteborg efter att Giving People varit på deras kontor och föreläst.
Vi på Giving People åker runt till företag, skolor och föreningar och föreläser om hur det är att leva i ekonomisk utsatthet i Sverige 2014. Vi ser det som en viktig del i vårt arbete att bidra med kunskap och fungera som en ögonöppnare.
Att berätta hur det ser ut för många barn i Sverige bidrar till att minska det utanförskap de lever i. Vill ni veta mer eller boka en föreläsning så hör av er på event@givingpeople.se. Tveka inte! Vi kommer gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *