Jul för alla!

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Med över en kvarts miljon ekonomiskt utsatta barn i Sverige och ett stort mörkertal är vårt uppdrag inte bara behövligt. Det är också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.

Vi jobbar året runt för att förse behövande barn med mat, kläder och möjlighet till en trygg barndom. Nu närmar sig Julen 2020 och vi vet att många föräldrar känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Förra året hjälpte Giving People 3522 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca 3000 barn som fick julklappar via våra olika insamlingar.

Du som givare kan med hjälp av vårt enkla formulär anmäla dig som julgivare, du avgör själv om du vill hjälpa någon i ditt område och om du kan tänka dig hjälpa till på håll. Du bestämmer vad du kan hjälpa till med, ingen hjälp är för liten. Vi kommer under en tid framöver att samla in julgivare och sökande familjer och sedan meddelar vi dig som givare vilken familj du blivit tilldelad. Man kan även skänka presentkort på mat, leksaker, kläder, biobiljetter etc. Vi tar också tacksamt emot frimärken inför julen då vi kommer att skicka mycket paket.

VILL DU SWISHA ETT VALFRITT BIDRAG?

Ditt bidrag går till julklappar och julmat.

Swisha till 123 137 65 24

Du kan också SKÄNKA ETT BIDRAG genom att göra en traditionell insättning på Giving Peoples bankgiro. Pengarna går till oavkortat till verksamheten.

516-8851

VILL DU SKÄNKA PRESENTKORT ELLER FRIMÄRKEN?

Vi tar också tacksamt emot frimärken inför julen då vi kommer att skicka mycket paket.
Vill du skänka presentkort eller frimärken skicka dessa till:

Giving People
Box 224
462 23 Vänersborg
Märk ditt kuvert med “JUL”.

DITT FÖRETAG KAN GÖRA SKILLNAD!

Ditt företag kan göra skillnad för Sveriges mest utsatta barn. Genom att sprida Giving Peoples julkampanj till dina kunder, besökare och anställda visar ditt företag samhällsengagemang och ansvarstagande.