Okategoriserade

Kronofogden

Vi på Giving People kan nu glädjande kalla oss för Kronofogdens budbärare. Förra söndagen fick vi alla en heldagsutbildning av Kronofogdens fina medarbetare Annika och Anna-Karin.
Vi fick lära oss om överskuldsättning, skuldsanering, utmätning och massor av annat men framförallt fick vi ett bra redskap för hur vi ska kunna stötta upp och hjälpa våra hjälpsökande familjer på ett bättre sätt.
Kronofogdens budbärarutbildning borde alla organisationer, kommuner och skolor gå. Det var oerhört givande och vi blev alla imponerade över hur mycket arbete Kronofogden gör, arbete som man som privatperson kanske inte vet om.
Vi kommer ha stor nytta av vår kunskap, vi kommer dela med oss av den och vara stolta budbärare.
Tack Annika och Anna-Karin!
Är du och din förening eller organisation också intresserad av delta i Kronofogdens budbärarutbildning, tag kontakt med Annika Sydberger Norrman
Annika.sydberger.norrman@kronofogden.se.

One thought on “Kronofogden

  1. Camilla skriver:

    Hej
    Jag var hos en sådan här i Malmö kommun som ska hjälpa med ansökan om skuldsanering. Han vägrade pga CSN och min sociala situation. På kronofogden var de trevligare och sa att jag kunde söka. Jag fick skicka in allt i en klump vilket nog gör att jag blir nekad. Kan ni hjälpa? Känner mig övergiven och vilse. Jag vill så gärna skuldsaneras så jag och barnen kan börja om på ett nytt friskare liv.
    Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *