Okategoriserade

Lite tackbrev från våra familjer..

Hoppas Ni alla har haft en bra start på veckan! På Giving People märker vi tydligt att en högtid närmar sig och många oroar sig för att kunna ha mat så det räcker över påskledigheten. Vi jobbar på för fullt med alla ansökningar och sänder alla Er givare ert stort tack för att ni följer oss och aldrig tvekar på att hjälpa familjerna som ber om vår hjälp.
 
Här följer lite tackbrev från några familjer.
 
“Jag kan inte beskriva i ord hur glad jag är.
Hur lättad jag är.
Hur stress och oro lämnat kroppen..
Vilka underbara människor!
Fick kläder till min pojke, han var så stolt när han kolla sig i spegeln. Hur glad han blev över de fina skorna han fick. Jag har gråtit i mängder av tacksamhet, dansat av glädje. Både jag och min son kan äta mat! Ordentlig mat. Jag kan ge han allt utan att oroa mig för att de ska ta slut för fort.. Behöver inte oroa mig över någon frukost. Vi fick ost, har inte ätit de på månader. Jag kan inte förklara hur mycket vi njuter. Blöjor och välling. Jag blev mållös..
Jag stod med ett leende när kag träffa givarna, de undrade nog, skulle jag med gjort..
Jag är van att vända på kronorna och van vid hårda vindar.. Jag lägger på ett leende för att dölja svagheten och smärtan inuti. För att vara stark. Ni hjälpte oss och lyfte upp oss från våran knipa.
Jag önskar jag kan ge lika mycket tillbaka till andra. Det vill jag ocj kommer att göra bara allt går runt igen. Jag vet de löser sig i framtiden men jag kan lova att ni gav mig extra hopp. Min lille kille blev så fin, mätt och glad. Lite annat än att få samma varje dag..
Jag har skämts som en gnu av att behöva fråga om hjälp med att vara mamma till mitt barn..
Jag hade aldrig gjort det om det inte vore för honom.
Jag vill säga tack, tusen tack. Från hjärtat tack. Från min sons hjärta tack.
Massor av kramar / mamman i Bromölla”
 
 
 
“Hej
Jag känner att jag måste tacka för allt som vi fått,helt okända människor har kommit med mat,kläder och blöjor,man blir alldeles tårögd, vi fick bl.a. Ett paket mannagryn och min flicka sa -nu kan vi göra kärleksgröt,hon kallar den så för den är så len och mjuk ❤️ Och kärlek har vi verkligen känt. Och vi har fått  födelsedagspresenter och påskägg och det är tillockmed en som beställt en tårta som vi får hämta ut till lillpojkens kalas. Kyl och frys är fulla och barnen har fått fina kläder och skor, tack än en gång. Tillvaron känns lite ljusare nu när man vet att det finns hopp när allt känns tungt.  ”
 
 

“Hej
Har länge gått och funderat hur man ska börja detta tackbrev.
Att det finns så många och underbara eldsjälar som hjälpte oss när inte ekonomin gick ihop vill vi tacka er alla som hjälpte oss med matkassar och presentkort. Denna medmänsklighet går raka vägen in i våra hjärtan mig och mina barn. Känns så fint att ni finns underbara givare och giving people ❤
Mängder av kramar från Familjen i Kiruna. “

 
Linda Hellquist, Generaldirektör Giving People

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *