Material för nedladdning

Här finner du vårt informationsmaterial för nedladdning.

Folder: Giving Peoples folder

Ladda ner Giving Peoples informationsfolder. Foldern berättar om Giving Peoples verksamhet. Foldern får gärna skrivas ut och delas.

Svenska

Engelska

Affisch: Var med och gör skillnad

Ladda ner Giving Peoples affisch som riktar sig till de som vill vara med och ge hjälp. Affischen visar ett tydligt budskap om att man kan vara med och göra skillnad för barn runt om i Sverige samt innehåller Giving Peoples swishnummer.

Svenska

Engelska

Affisch: Behöver du hjälp?

Ladda ner Giving Peoples affisch som riktar sig till de som är i behov av hjälp. Affischen berättar att Giving People finns och hur man söker hjälp hos Giving People.

Svenska

Engelska

Affisch: Ge din pant till behövande barn

Ladda ner Giving Peoples affisch som riktar sig till de som vill samla sin pant till förmån för Giving People.

Här finner du vårt julkmaterial för nedladdning.

Affisch: Gör skillnad i jul

Ladda ner Giving Peoples affisch som riktar sig till de som vill vara med och ge hjälp under julen. Affischen visar ett tydligt budskap om att man kan vara med och göra skillnad för barn runt om i Sverige till jul samt innehåller Giving Peoples swishnummer och QR kod.

Svenska

Svenska

Engelska

Engelska

Affisch: Behöver du hjälp i jul?

Ladda ner Giving Peoples affisch som riktar sig till de som är i behov av hjälp under julen. Affischen berättar att Giving People finns och hur man söker hjälp hos Giving People.

Svenska

Engelska

Folder: Anordna en tävling på din arbetsplats

Ladda ner Giving Peoples informationsfolder om hur du anordnar en tävling på din arbetsplats i samarbete med och till förmån för Giving Poeple.

Svenska

Folder: En jul för alla

Ladda ner Giving Peoples informationsfolder om våra lappar i granen. Du som företag kan göra skillnad genom att delta i vår julaktivitet och skapa en insamling på din arbetsplats tillsammans med din personal, kunder och besökare. Här kan du beställa lappar till granen.

Svenska

Affisch: Är du en julhjälte?

Ladda ner Giving Peoples affisch som tillhör våra lappar till granen.

Svenska

Etiketter för utskrift

Svenska

Här finner du vårt påskmaterial för nedladdning.

Affisch: Ge bort en gladare påsk

Ladda ner Giving Peoples affisch som riktar sig till de som vill vara med och ge hjälp under påsken. Affischen visar ett tydligt budskap om att man kan vara med och göra skillnad för barn runt om i Sverige till påsk samt innehåller Giving Peoples swishnummer och QR kod.

Svenska

Engelska

Folder: En påsk för alla

Ladda ner Giving Peoples informationsfolder om våra lappar till påskriset. Du som företag kan göra skillnad genom att delta i vår påskaktivitet och skapa en insamling på din arbetsplats tillsammans med din personal, kunder och besökare. Här kan du beställa lappar till påskriset: https://givingpeople.se/produkt/paskagg-att-hanga-i-paskriset/.

Svenska

Engelska

Affisch: En påsk för alla

Ladda ner Giving Peoples affisch som tillhör våra lappar till påskriset.

Svenska

Engelska

Här finner du vårt material inom ljud och film.

Film: Pandemin

Film: Var med och gör skillnad

Här finner du bilder för nedladdning. Bilderna får användas fritt utan begränsning dock enbart i kombination med vår logga, vårt namn i bildtext eller vårt namn i anknytande text.
Flickan på bilderna är modell och fotografierna är tagna av Giving People.
Ange källa: Giving People

Här finner du logotyper för nedladdning.

Giving Peoples logotyp får inte modifieras eller användas i andra färger än dessa. Fungerar inte någon av dessa logotyper för det användningsområde du behöver den till så kontakta oss på info@givingpeople.se.

Inom kort kommer vi att presentera några berättelser från vårt arbete samt olika samarbete som vi genomfört med bland annat företag.