Okategoriserade

"Mormor" sökes i Malmö

4984 “Mormor” sökes i Malmö
Jag är en liten flicka på 5 år som bor med min mamma i Malmö. Min mamma och jag är helt ensamma i världen. Vi har ingen släkt och jag har ingen pappa. Jag vet att min mamma är ledsen och oroar sig för att ju äldre jag blir desto mer förstår jag att vi bara har varandra.
Min mamma är hjärtsjuk och det gör att hon oroar sig ännu mer. Min mamma gör allt för mig och hon betyder mest i hela världen för mig men det hade varit roligt om någon mer fanns i mitt liv.
Jag önskar att jag hade haft en mormor som tyckte om mig och ville träffa mig en liten stund i veckan. En mormor som kan följa med på mina dansuppvisningar och gunga med mig på lekplatsen. Jag behöver ingen barnvakt, min mamma finns alltid vid min sida, jag önskar mig bara en till trygg vuxen i mitt liv som vill ge mig lite av sin tid.
Har du tid och plats i ditt hjärta för mig och vill du bli min “mormor”?
Linnea, 5 år i Malmö.
Vill du bli Linneas mormor kontakta oss då på mormor@givingpeople.se.
mormor

2 thoughts on “"Mormor" sökes i Malmö

 1. Gärna mormor till Linnea skriver:

  Hej Linnea,
  Inget barn ska behöva känna sig ensam eller rädd. Jag vet själv hur det känns.
  Jag finns gärna till för dig när som helst
  Hälsar
  Förhoppningsvis din mormor Eva

 2. Hamid skriver:

  Jag dör när jag läser detta och blir alldeles tårögd ;(
  Hoppas nån vänlig kvinna kan ta sig an en “momo” roll för denna rara tös

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *