Aktuellt

Nordic Nest gör stor satsning för att hjälpa dessa barnfamiljer till en tryggare vardag genom att skapa initiativet “Tillsammans hjälper vi fler”.

Spridningen av coronaviruset har skapat en förvärrad situation för redan hårt ekonomiskt utsatta barnfamiljer i Sverige. Många befinner sig i karantän, vabbar, är sjuka eller har förlorat sitt arbete.

Nordic Nest gör nu en stor satsning för att hjälpa dessa barnfamiljer till en tryggare vardag genom att skapa initiativet “Tillsammans hjälper vi fler”.

I samarbete med Giving Poeple erbjuder nu Nordic Nest sina kunder att köpa vår livsviktiga kriskasse direkt via NordicNest.se. För varje såld kriskasse väljer dessutom Nordic Nest att själva skänka motsvarande summa. Dessutom donerar Nordic Nest den fantastiska summan

100 000 kr direkt till Giving People. En donation som gör det möjligt för oss att fortsätta finnas här för de mest utsatta barnen.

Nordic Nest uppmanar både sina kunder och partners att vara med och göra skillnad. Alla barn ska ha rätt till att få mat varje dag och att känna sig trygga och älskade. Tillsammans gör vi det möjligt! 

Läs mer och besök Nordic Nest på Nordic Nest Sverige eller https://www.nordicnest.se