Okategoriserade

Pirre och Mackan hjälper barn fira jul!

Tillsammans med ESSVE och Giving People gör Pirre och Mackan julen lite varmare för en behövande familj. De kommer att snickra fram ett barnrum riggat för bus och lek hos en familj som väljs ut under december månad. Ansökan görs på givingpeople.seSamarbetet med Giving People innebär startskottet för Pirre och Mackans nya satsning 2016 *. – Barnen har inte valt sin situation, och kan vi göra något litet för att hjälpa till, så känns det självklart. Drömmen vore att hjälpa alla barn till en bättre framtid. Men vi är ju inga superhjältar men att göra något sånt här får en att känna sig som en, säger Mackan.- Samarbetet med Giving People var ett givet val för oss, eftersom organisationens mål är att ge alla barn en skälig levnadsstandard, något som borde vara självklart i Sverige 2015, säger Pirre.Tävlingen startar den 1 december och pågår hela julmånaden med annonsering i social medier, radioreklam på Rockklassiker och i Pirre och Mackans och ESSVEs egna kanaler; pirremackan.se, essve.se och facebook.com/essvesverige samt facebook.com/Pirre-Mackan
Giving People kommer marknadsföra det i sina kanaler; givingpeople.se, Facebook och My News Desk. -Vi är väldigt glada för samarbetet med ESSVE och Pirre och Mackan som tänkte på vår verksamhet och alla de barn vi vill hjälpa. Att få ett fint rum står på många barns önskelista men är långt i från en verklighet för alla barn. Nu kan vi tillsammans göra dröm till verklighet för en familj, säger Linda Hellquist, Generalsekreterare på Giving People.
* Inriktning för nya satsningen kommer vara barn och ungdomar som på något sätt befinner sig i ekonomisk utsatthet. Det kan vara en familj men även en förening som behöver hjälp att snickra. Mer om projektet kommer att finnas att läsa på pirremackan.se i Januari.
argasnickaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *