Okategoriserade

Postkodlotteriet och Giving People

SPL logo 2013 FC
I samarbete med Postkodlotteriet har vi den stora glädjen att få berätta att Giving People under 2014-2015 kommer att erhålla ett projektstöd på 1.000.000 kr. Projektstödet kommer att gå till fortsatt arbete med att bygga upp och stabilisera Giving Peoples verksamhet.
Postkodlotteriet har sedan starten 2005 delat ut hela 4.9 miljarder kronor till den ideella sektorn med målet att bidra till en bättre värld för människor, miljö och djur.
Under 2014 kommer vi att fortsätta arbeta med den ständigt växande kärnverksamheten med akuta insatser över hela Sverige. Vi fortsätter även vårt långsiktiga och förebyggande arbete. Vi kommer också arbeta vidare med politisk påvekan samt vårt otroligt spännande arbetsmarknadsprojekt.
Tillsammans med Postkodlotteriet och Er ska vi fortsätta att arbeta för ett samhälle där alla barn ska ha rätt till en trygg och värdig uppväxt. Våra barn är vår framtid och tillsammans ska vi skapa en ljusare sådan för de hundratusentals barn som idag växer upp i ekonomisk utsatthet i Sverige.
Linda Hellquist
Generalsekreterare! Giving People
http://www.postkodlotteriet.se/
http://www.facebook.com/PostkodLotteriet

One thought on “Postkodlotteriet och Giving People

 1. Siv Aulin skriver:

  Hej.
  Gör ett nytt försök att bli givare.
  Det är väl jag som gör något fel för jag får inga meddelanden.
  Bor i Virsbo och har nära till
  Fagersta, Norberg, Västerås
  Med omnejd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *