Okategoriserade

Riksdagens vårmiddag 2017

Igår var det dags för Talmannens vårmiddag. Jag var oerhört glad över att få delta och många nya viktiga kontakter skapades. Tack till Urban Ahlin som är riksdagens talman för inbjudan och ett varmt välkomnande. Tack till statsminister Stefan Löfven för ett inspirerande och fantastiskt tal. Vill även rikta ett stort tack till alla underbara människor jag mötte under kvällen och hylla er för det stora engagemang och intresse som visades för Giving Peoples arbete.
Vid mitt bord fanns bland annat partiledare för Centerpartiet, Annie Lööf. En fantastiskt karismatisk och varm kvinna med genuint intresse för att skapa ett tryggare samhälle för våra barn. Här fann jag också Förbundsordförande Jan Rude´n, Riksdagsledamot Mikael Oscarsson (KD) och Riksdagsledamot Ida Karkiainen (S). Med oss fanns också studenten Jacob Astudillo Barrera. Tack igen till er alla för att ni med öppet sinne och stort intresse tog del av vad jag hade att berätta om våra visioner och vad vi varje dag uträttar för insatser för utsatta barn. Även ett stort tack för den värme och öppenhjärtighet som delades vid bordet, många nya erfarenheter och lärdomar fick jag med mig från våra få timmar runt samma bord.
Jag hoppas få möta er alla igen nästa år.
 
Linda Hellquist, Generalsekreterare, Giving People