Okategoriserade

Skänk en underbar jul i form av ett presenkort!

Under julen får vi på Giving People väldigt många ansökningar om hjälp från barnfamiljer i Sverige som lever i barnfattigdom och stort utanförskap. Trots att vi bara är i mitten av oktober kommer det in massor av ansökningar varje dag och mer kommer det komma ju närmare jul vi kommer.
I vårt arbete mot barnfattigdom möter vi vuxna i stor sorg över att de inte kan ge sina barn en jul som alla andra barn får. Vi möter barn som är medvetna om att de lever i utanförskap och som oroar sig över vad de säga att de fått i julklapp när de kommer tillbaka till skolan för de vet redan nu att deras vuxna inte har möjlighet att ge dem något. Vi möter vuxna som ligger sömnlösa för deras barns listor till tomten är önskningar som de vet att de aldrig kan uppfylla. Hur förklarar man för ett litet barn att inte tomten kom med det som barnet önskar sig?

Julen för oss som arbetar på Giving People handlar om barnen. Därför får man alltid uppge barnens önskelista när man ber oss om julhjälp, eller posta oss barnens önskelista.
Vi vill ge barnen precis det som de önskar sig till jul, vi vill att de ska känna sig speciella, vi vill att de ska känna att tomten kom med just det som de önskade sig. Vi vill att de äldre barnen ska kunna öppna julklappar som de vet att deras föräldrar har köpt och vi vill att föräldrarna ska kunna känna stolthet under julen.
Julen för oss handlar om att ge hopp och glädje till alla barn! Att leva i ekonomiskt utsatthet och utanförskap ger svåra konsekvenser för både barn och vuxna och ju mer delaktiga vi kan få dem att känna sig desto bättre har vi lyckats i vårt uppdrag.
Med ett presentkort kan en förälder själv välja julklapp och känna den glädjen som infinner sig när man kunnat uppfylla sitt barns önskan.
Vill du stötta en barnfamilj?
Sänd ditt presentkort till:
Giving People
Box 224
46224 Vänersborg
Vi tar emot alla sorters presentkort! Matbutiker, webbshoppar och fysiska butiker!
Tack för att du gör skillnad!

Giving Peoples foto.