Okategoriserade

Sommaren är här….

Nu verkar det som sommaren äntligen har hittat oss och jag vet inte hur det är hos er men här i Vänersborg står luften nästan stilla och temperaturen plågar sig långsamt närmare 30 grader.
Jag ville passa på att sända ett stort tack till alla er som än så länge sänt in presentkort på diverse aktiviteter, kläder, glass etc. Vi har delat ut massor av glasskort och biobiljetter och annat roligt men jag tänkte att jaga ville dela med mig lite bilder också.
Vi kommer fortsätta hjälpa familjer hela sommaren och mest akut nu är matkassar. Även givare behöver semester men de akuta ärendena fortsätter trilla in så vi uppskattar hjälp vi kan få med presentkort på främst mat.
 
Lilla Alice som skickat in presentkort för att glädja andra barnsommarblogg3
Lilla Alice skickade in flera presentkort för att glädja andra barn i sommar, stort tack till Alice. Vi fick även flera kort att dela ut till barn från mamma vars dotter tog studenten i år och istället för presenter ville hon hjälpa andra, det var en förmodligen mycket stolt mamma som skrev detta fina kort till oss som verkligen berörde.
 
sommarblogg2sommarblogg
Glasscheckar, bio och Mcdolnadsbesök är lite av det andra som vi haft den stora glädjen att kunna ge vidare till barn runt hela Sverige.
 
Jag hoppas Ni alla får njuta av solen och värmen, ta hand om er så länge!
 
Linda Hellquist, Generalsekreterare Giving People
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *