Okategoriserade

Swisha en julklapp

swisha_en_julklapp
Under julen får Giving People väldigt många ansökningar om hjälp från barnfamiljer i Sverige som lever i fattigdom och stort utanförskap. Vi möter förtvivlade föräldrar som inte kan ge sina barn en fin jul. Vi möter barn som är fullt medvetna om sin situation och gör allt för att dölja den. Vi möter vuxna som ligger sömnlösa för deras barns listor till tomten är önskningar som de vet att de aldrig kan uppfylla.
Giving People vill att julen ska handla om barnen och deras upplevelse. Vi vill, tillsammans med dig, skapa en JUL FÖR ALLA. För att kunna bistå barnfamiljer som söker hjälp hos oss har vi tagit fram en enkel och tydlig julkampanj: JUL FÖR ALLA. Budskapet i kampanjen är att skapa en JUL FÖR ALLA. Detta sker genom att swisha en julklapp.

De gåvor som inkommer på Swish omvandlar Giving People till presentkort. Presentkorten får de hjälpsökande barnfamiljerna tilldelat sig. Detta är en metod som Giving People är ensamma om idag. Giving People tycker nämligen att det är oerhört viktigt att barnen får känna sig speciella på julafton. Vi vill ge föräldrarna större möjligheter att ge en gåva som barnet faktiskt har önskat sig. På detta sätt skapar vi tillsammans ett fint julminne för de barn och ungdomar som lever i ekonomiskt utsatthet.
Du som företag kan göra skillnad
Ditt företag kan göra skillnad för Sveriges mest utsatta barn. Genom att sprida Giving Peoples julkampanj till dina kunder, besökare och anställda visar ditt företag samhällsengagemang och ansvarstagande. På sidanhttp://www.givingpeople.se/swisha-en-julklapp/ finner Ni alla filer som ingår i kampanjen JUL FÖR ALLA. Ni kan välja att skriva ut allt eller delar av kampanjen. Våra posters går bra att hänga upp överallt, till exempel i personalrum, skyltfönstret, vid kassan, i omklädningsrummet etc. Vi kan tillsammans hjälpa många barn och barnfamiljer att fira en glädjefull jul. Kontakta Giving People på e-post foretag@givingpeople.se om Ni har några frågor så berättar vi mer.