Okategoriserade

Tack till våra givare!

3101 Skillingaryd
jag vill tacka alla de givare som gett oss matkasse och kläder och blöjor till vår dotter ,tack så mycket Med vänlig hälsning familjen 3101
3122 Gävle
Tack så jätte mycket för eran hjälp! Och ja vill gärna tacka i eran logg.
: tack alla underbara människor som hjälpt mig och min son att överleva, och de va alldeles för nära undergång men tack vare er, ni underbara medmänniskor som ställer upp för andra, mig och min son, när systemet sviker och de sk. Skyddsnätet faller samman. Tack vare er så kommer både jag och min son kunna äta oss mätta och sonen ha byxor som han inte vuxit ur! Tack och åter tack från hela mitt hjärta! Jag hoppas jag kan bli givare med när jag kommit på fötter! Mvh gävle mamma
3123 Västerås
Hejsan!!! Jag vill bara tacka alla som kom hit igår. Ni räddade oss jätte mycket. Det var länge sedan jag såg mina barn så glada av att äta en smörgås och jubla när dom fick se juice. Jag vet inte hur jag ska tacka ord räcker inte. Men tack såååååå mycket alla
3132 Avesta
hej vill tacka alla som hjälpt mig och min familj från djupet av mitt hjärta utan er hade vi inte haft mat att äta ingen frukost på bordet när vi vaknat .dagen ser nu ljus ut inte mörk.alla ni underbara givare som engagerar er i utsatta familjer är änglar i vardagen som ger familjer hopp när det ser hopplöst ut .stort tack från mig och mina pojkar
3156 Bandhagen
Hej och STORT TACK för hjälpen vi har fått när jag hade ingen som kunde ställa upp för mig och mina barn.Hur kan man tackar er?? ORDEN räcker inte.
Tusen Tack
Med vänlig hälsning mamman i Bandhagen

One thought on “Tack till våra givare!

  1. 3996 simrishamn skriver:

    3996 Vill verkligen tacka marie som kom hem till mig och överlämna dina matkass till mig..och Lena med andra som hjälpte mig i tomelilla..starkt inom mitt hjärta att verkligen få denna hjälpen …ni ger till oss och alla andra..finner verkligen inga ord om detta..hoppas med nån gång i livet ni med får hjälp med vad som..säger bara underbara mänskor verkligen är ni..nu kan ja andas o sonen med..stålt är ja inte av man skall kunna hjälpa sig sj..men destovärre kan man inte trolla..det gjorde ni verkligen..så Tack nu om så ni läser ..ni vet vem ni är..evigt tacksam mänska…är ja..<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *