Okategoriserade

Lite fler tackbrev

3033 Bergsjön
Hej ville bara skicka över ett tack brev.
Jag vill bara tacka dom underbara människor som var så otroligt underbara och fina som ställde upp och hjälpte mig och barnen.
Jag och barnen blev helt tagna och överväldigade av all hjälp vi fick.
Detta gjorde så vi kunde ha en helt underbar helg med grillning och mys.
Tack igen alla underbara människor som finns där ute ni ger hopp för mänskligheten. Den dagen jag kan hjälpa ser jag fram emot. Stort hjärta till er alla. Pappan med två barn från Bergsjön
3032 Mjölby
Jag trodde inte att denna medmänsklighet fanns! Jag tackar er från hela mitt hjärta för all den stora hjälpen jag fick. att se mina barns lycka över allt vi fick ger mig sån styrka. Utan er fina människor så hade vi gått under. Nu har vi ork att kämpa vidare!!
3055 Borås
Jag och min familj vill tacka för all hjälp vi fått och är väldigt tacksamma att det finns änglar som Er! God fortsättning!
3059 Linköping
å jag vill tacka er och dom för att ni hjälpt mig. Nu kan jag äntligen andas ut och känna lugn över att han snart är hos mig. Jag kan inte beskriva min lycka. Det har varit som rena julafton och jag vet nu att änglar dom finns! Utan dom hade detta aldrig blivit möjligt och jag hade inte fått det att gå ihop. Kan inte tacka dom nog.
3066 Kågeröd
Tårarna rinner av glädje & lättnad. Tack ni underbara givare som kom med kass efter kass fullt med mat
Sonen kom hem från skolan & hans glädje var otrolig, precis som ni är. Att behöva be om hjälp är inte lätt, men efteråt så känner man glädjen, att man vågade.
Tusen kramar till er
Ärendenummer 3039
TACK TILL ALLA FINA GIVARE!!!! JAG ÖNSKAR ÄR LYCKA!!!!
Jag vill börja med att säga att jag inte kan så bra svenska men en då försaker skriva det brev för att jag vill TACKA ER! Finns inga ord som kan beskriva vad tacksam vi är!
Jag hade inte ens förväntat mig att ska fa så mycket mat och kläder av Er. Ni hade tänkt på allt från och med bröd till leksaker, godis och städ grejer.
Jag har svart att beskriva vad jag känner i mitt hjärta. Jag kunde inte sava i två nätter på grund att jag hade tänkt på Er, goda människor med varmt hjärta, full av kärlek och empati.
Det handlar inte bara att jag är glad för att mat finns i kylskåpet mat när plånboken är tum, det handlar också om att på den världen finns kvar riktiga fina Änglar som bryr sig om andra ökända människor.
Några givare kom med sina barn och jag tycker att det är fantastiskt att Föräldrar vill vara riktig förebild för dem! Vad duktig och fint av Er att ni gör den, att ni smitta Era Barn med empati och kärlek till andra!
Jag vill tacka också den givare som skickade mat (mat.se) sent på kvällen jag hade inte möjligt att kontakta Dig. Tack för den goda maten!
Jag vill också tacka till en annan Givare som skickade kläder från Tyresö. Tack, min pojke redan använda de fina kläder.
Tack till alla fina BARN som kom tillsammans med Mamma och Pappaför att att hjälpa mina barn, jag pussar och kramar Er varmt;) hoppas Ni läser den.
Tack till den äldre Man, Pappa som kom med sin dotter till oss, jag han inte riktig tacka Dig för att Du gick till bilen. Tussen tack.
Jag vill tacka till Alla Andra som jobba på GIVING PEOPLE!!!!!!!!! NI HJÄLPER PÅ RIKTIG!!!
JAG VILL SKICKA EN VIKTIG BUDSKAP TILL ALLA SOM HJÄLPTE MIG OCH TILLA ALLA ANDRA SOM HJÄLPER ANDRA , NI SMITTAR OSS MED KÄRLEK,EMPATI, NI PÅVERKA OSS ATT TÄNNKA, NI GÖR NÅNTING SOM FASTNAR I HJÄRNA OCH HJÄRTA!
Nu jag har hela tiden en känsla och behöv att så fort jag kan, så fort jag stanna på fötter då kommer jag att också hjälpa till!
TACK. DZIEKUJE.
Med vänlig hälsning A.H med familj.
2986 Teckomatorp
Hej!
Jag vill bara ge ett stort tack till alla som har hjälpt mig och min familj under en svår tid. Ni har gett oss mat att äta och kläder för barnen att ha på sig. Äldsta barnet har nu ett stort dilemma varje dag om vilka skor hon ska välja att ha på sig! Och jag som mamma har lika stor beslutsångest om vilka kläder bägge barnen ska ha på sig under dagen, det finns så mycket att välja på!
Mat har vi så att vi klarar oss ett tag framöver. Och barnen har glatt fått smaska på lyxigheter som majskrokar och glass!
Tack alla givare! Och tack Giving People!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *