Okategoriserade

Tackbrev!

Karlstad 3232
Hej!
Vi vill tacka alla snälla givare som kom med mat, välling, blöjor å överraskning till våra barn.
Det värmer ens hjärta när man vet att barna kan äta sig mäta, att det finns så snälla människor som vill hjälpa någon som har det svårt. Man väntar in i det sista innan man lämnar ut sig å ber om hjälp, för man vill ju klara sig själv.
Tack från botten av våra hjärtan
3328 Gråbo
Jag trodde inte det fanns såna änglar som er. Det värmer otroligt i hjärtat att ni ville hjälpa oss nu när vi har svårt med ekonomin.
Mina flickor blev super glada för de nya kläderna de fick. Och jag blev super glad över maten.
Jag är evigt tacksam över att ni ville hjälpa till, det finns inte ord som beskriver hur glad och tacksam jag är.
Ni är verkligen guldänglar.
Mvh
Mamma med två döttrar
3302 Arboga
hej!
familjen i arboga vill tacka alla givare för mat i magen, kläder på kroppen och skor på fötterna! vi är evigt tacksamma och förväntade oss inte hälften av allt vi fick! vi somnar med taclsamhets tårar och värme i bröstet! denna verksamhet är grundad och rullar på tackvare människor med hjärtan av guld!
tack så innerligt, en lite lyckligare familj!
3362 Hisingen
Tusen tack ♡ Tack för att jag slipper gå och oroa mig över huruvida jag kan mätta min son pga omständigheter. Tack alla givare som tar sin tid och delar med sig av sina egna pengar för att hjälpa mig och min son att ha mat på bordet och nödvändigheter ♡ Rörd och gråtmild över dessa fina människor med så stort hjärta. Kram mamma på hisingen
3369 Lund
När allt rasar ihop runt omkring en och man knappt vet hur det ska gå runt så finns det så otroligt givmilda och snälla människor som vill hjälpa en. Jag är så oerhört tacksam för all hjälp att jag knappt finner ord. Att kunna öppna kylen och skåpen och känna att jag har mat, känns som en sten försvunnit från mitt hjärta. Jag vill tacka er alla för den hjälp ni gett mig och min dotter. Ni är änglar ♡ I allt det jobbiga som finns runtomkring så hjälpte ni mig med att slippa sitta ledsen på kvällarna och fundera över hur det ska gå med mat mm. Tusen tack från djupet av mitt hjärta. Från en tacksam mamma
3355 Kristianstad
Hej! Först vill jag ge ett stort tack till hela gruppen!!
Sen vill jag tacka dom två givarna som så osjälviskt hjälpt oss! Den första, Veronica som skickade ett stort paket med kläder till oss i första ansökan. Allt var verkligen jättefint och passade också! Hon skickade dessutom med en liten påse från sin egen smyckestillverkning, jättefint! En stor jättekram och stort tack!
Vill oxå tacka tjejen med familj som skänkte fyra (!!) stora matkasse åt oss och dessutom körde dom hem till oss!!! Utan den maten vet jag inte vad jag skulle gjort! En stor kram o stort tack till henne med familj från oss!!
Detta betyder mer för oss än vad som i ord kan beskrivas! Återigen ett stort TACK till dessa underbara människor! Önskar dom en underbar sommar och det allra bästa i övrigt.
Massor med kramar och tacksamhet från familjen i Kristianstad
3360 Västerås
Jag och min dotter vill tacka alla som skänkt oss det vi behövde hjälp med. Nu klarar vi oss en lång tid . Jag vill tacka er alla och ni är otroliga som gör detta för oss som har det svårt att få ekonomin att gå runt varje månad. Jag hoppas att jag själv en dag kan bli givare . Tusen tack !
3379 Södertälje
Jag vill tacka alla som har varit så givmilda och gav oss en glimt av att det fortfarande finns änglar. Min son har pratat hela dagen om det underbara par som gav oss matkassen och ett paket till hans födelsedag. Barn glömmer inte. Tack från djupet av mitt hjärta. Att få se honom så lycklig idag gjorde min dag!!
3380 Helsingborg
Stort tack till alla mina underbart snälla givare, ni har ett hjärta av guld
Ni har hjälpt mig och min dotter så otroligt mycket nu när vi haft de så kämpigt och svårt!
Detta betyder så mycket för mig,
Tusen tack igen!!o
Kram från mig och min dotter
3339 Skivarp
Hej vill tacka 3 st vänlig människa som hjälpte mig och barnen finns inte många av er ni är som änglar som ställer upp på folk …
Tack vare er hjälp så kan man se ljusare tider ….. …
Till Giving people personal tackar så mycket att ni ordnade detta för mina barn

One thought on “Tackbrev!

  1. cissi Lantz skriver:

    Eslöv 3626 Trodde inte det finns änglar ni är ljuset i mörkret. vet inte hur jag ska tacka er Sussie och Annalena med familj nu kan ja och mitt barn äta oss mätta tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *