Okategoriserade

Tackbrev från sökande

3078 Älvsjö
Nu vill jag och mina barn och barnbarn passa på och tacka alla som hjälpt oss med mat och blöjor idag.För första gången på länge känner jag mig lugn ,vi har mat,vi har allt möjligt och vi har fått blöjor.Ni anar inte min tacksamhet ,jag kan aldrig sätta ord på hur mycket ni har betytt.Ni offrar tid ,pengar och hjärta för att hjälpa andra,kan man annat än fälla glädjetårar.Ni som hjälpt mig under dagen,tack,ni är jordens vandrande änglar..Mina barn trodde ej sina ögon när de öppnade kylskåpet .Tack till Giving People för allt arbete som ligger bakom att detta fungerar..
Från mitt hjärta ,tack
3046 Vänersborg
jag kan inte med ord beskriva hur tacksamma jag och mina barn är,kändes som julafton för oss! trodde inte detta var sant,att det finns så hjälpsamma medmänniskor,med ett hjärta av guld. känslan att kunna öppna kyl,frys å övrigt och se där finns mat att erbjuda mina barn är fantastiskt! barnen har fina skor å kläder som de är såå glada över, blir faktiskt gråtfärdig bara av att tänka på eran hjälp. stort tack från oss,ni är fantastiska människor
3093
Hej!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Att faktiskt behöva be om hjälp så här känns så skamset och man känner ett visst misslyckande men ni som dykt upp vid min dörr har varit helt enormt trevliga och förmedlat värme i era ansikten.
Vill ge ett stort tack till de personer som kommit till min dörr med matkassar. Kan inte tacka er tillräckligt. Vår kyl är full och jag har till och med kunna lägga mat i frysen så vi har ett tag. Min son och jag kan nu laga fina middagar och frukostar och några av er tänkte på det lilla x-tra med lite godis och choklad till oss…Min lilla grabb älskar ju verkligen choklad och zoo godisarna ni prickade helt rätt. Den stenen jag haft i magen i flera dagarna har släppt en aning med hjälp av er och jag kommer kunna få en god natts sömn nu utan att behöva tänka på att jag kanske inte har tillräckligt till mat och blöjor. min son tackar er också då han fått en gladare mamma och mindre stressad mamma, även om han är för liten för att säga det med ord så vet jag att han mår bättre när jag gör det.
Tack igen till ALLA inblandade.
/Mamma och son
3090 Uddevalla
Jag vill tack givarna som kom med mat, blöjor och sandaler till oss. Barnen hjälpte till att plocka upp och alla var i lyckorus. Kyl, frys och skafferi är knökat:) fruktskålen är fylld o barnen njuter av att kunna ta när dom vill. Vad skulle vi gjort utan er och hur ska jag någonsin kunna tacka er tillräckligt? Det ni gjort för oss är helt otroligt, att få svar på sitt rop på hjälp värmer i mitt hjärta! Tack alla underbara givare för att ni finns och för att ni får oss att känna oss värdefulla i våra svåra tider ♡
3089 Visby
Vi vill tacka alla givare. Det är helt otroligt och glädjande att det finns människor där ute som frivilligt ger av det de har. Det betyder så mycket mer än vad en matkasse är. Jag är så tacksam att det finns så många vardagshjältar där ute.
Tack och tack än en gång från en glad familj.
2990 Malmö
Stort tack till alla dom som hjälpte mig ni visade väldigt stort hjärta och hjälpte vrrkligen mig och mina barn utan er vet jag inte vad jag gjort så stort tack till alla som hjälpte mig
3118 Linköping
Jag vill tacka alla givare! Vet inte hur jag ska tacka för att visa hur glad jag är! Kan ge mina barn mat, torra blöjor och välling! Jag är så enormt tacksam till alla som hjälpt oss! Blir helt tårögd av att det finns så fina människor! Gråter av lycka! Tack så himla mycket ni är guld ALLA givare ni gör ett toppen jobb! Fina fina människor!
3122 Gävle
Tack alla underbara människor som hjälpt mig och min son att överleva, och de va alldeles för nära undergång men tack vare er, ni underbara medmänniskor som ställer upp för andra, mig och min son, när systemet sviker och de sk. Skyddsnätet faller samman. Tack vare er så kommer både jag och min son kunna äta oss mätta och sonen ha byxor som han inte vuxit ur! Tack och åter tack från hela mitt hjärta! Jag hoppas jag kan bli givare med när jag kommit på fötter! Mvh gävle mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *