Okategoriserade

Vilken förändring vill du ha!?

I dag gästbloggar Linda Sjöström här på Giving People. Linda är en av våra fantastiska givare som via sitt företag erbjudit arbete till arbetslösa sökande.
Linda_S
Vilken förändring vill du ha!?
Jag har funderat många gånger hur standarden i världen skulle se ut om man slog ut alla värdens pengar på alla 7 miljarder människor som bor på denna jord. Man kan inte hjälpa alla, men om alla drog sitt strå till stacken och bidrog med vad de kunde, skulle det bli en stor skillnad för många familjer.
I dagens Sverige lever drygt 200.000 barn i fattigdom! Den siffran får mig att rysa. Barn ska få vara barn och se fram emot julafton och födelsedagar. Dom ska få njuta av sommarlov, bada, äta glass och åka på läger. Tyvärr får inte alla barn den möjligheten.
Jag kan göra skillnad. Jag VILL göra skillnad. Jag kan bidra. Jag VILL bidra med det jag kan. Det är en fantastisk känsla att med varm hand personligen överlämna diverse förnödenheter till en familj som har modet att be om hjälp. Att se tacksamheten i deras ögon och lättnaden att få mat för dagen ger mig ett kvitto på att jag gör någonting bra! Oftast är det barnfamiljer jag träffar, vilket gör det lite mer påtagligt.
Jag är intresserad av människors livsöden och vill hjälpa till på bästa sätt och frågar därför alltid anledningen av hjälp hos Giving People. En del familjer söker hjälp för att de har halkat efter med räkningarna, en del är sjukskrivna och vissa är mellan två jobb. Vad det än är för anledning, så vill jag hjälpa till, och eftersom många vill förändra sin livssituation så erbjuder jag alltid de sökande att börja arbeta med mig.
Utifrån helt egna förutsättningar, oavsett utbildning, erfarenhet och bakgrund, kan de utan risker, krav och kostnader, starta upp en helt egen business inom hälsobranchen utan en krona på fickan. De kan jobba hemifrån och väljer när, var, hur och med vem de vill arbeta med.
När man vet vilken förändring man vill ha i livet, är det lättare att förändra. Tillfällig hjälp från Giving People kan vara avgörande och livsnödvändig för många familjer. Men, i längden vill vi ju alla klara oss själva utan att behöva be om hjälp.
“In order to change, you must be sick and tired of being sick and tired”
Mvh Linda Sjöström
www.myaloevera.se/lindasshop
Vill du vet mer om arbetet Linda Sjöström erbjuder, tveka inte att höra av dig till henne på: lindasaloe@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *