Okategoriserade

Vill du uppmuntra dina kunder, anställda och besökare till att göra skillnad för utsatta barn?

swishjul
Julen 2015 gör vi en gemensam kraftansträngning för att ge ekonomiskt och socialt utsatta barn en värdig julafton. Vi har tagit fram tre fina koncept för dig som företagare att kunna uppmuntra andra till att stötta dessa barn med julklappar.
För tredje året i rad jobbar vi på Giving People för fullt för att hjälpa utsatta barn i Sverige att få fina minnen av julafton tillsammans med sina föräldrar. För barn som lever i utsatthet är känslan av samhörighet och gemenskap otroligt viktig och du kan hjälpa oss ge dem den känslan.
Vi har i år tagit fram tre olika enkla koncept för era besökare, kunder och anställda att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hjälpa ett barn med julklapp. En enkel variant som passar fint i receptionen eller i kassan som uppmanar till att man kan swisha en julklapp. För dig som har utrymme för en gran finns en kampanj som heter “Hjälp oss klä granen” där varje swishande kund/besökare kan tilldelas något att hänga i granen av er för att symbolisera ett barn som fått hjälp.
Här finner ni även en lista med barnens egna önskningar. Kombinera ihop med “Hjälp oss klä en julgran” eller placera bara listorna synligt och låt varje swishande julhjälte få välja ett barn som kan bockas listan.
Du kan smidigt själv skriva ut kampanjerna direkt och rama in och ställa upp på lämplig plats. Vill du kika på de olika alternativen för att välja vad som passar dig bäst så laddar du ner dem här: Swisha en julklapp plakat.
Ett exempel önskelista finner du här: Önskelista. Vill du ha en egen önskelista så skickar du ett mail till info@givingpeople.se, märk mailet önskelista.
Tillsammans kan vi och ska vi göra skillnad för utsatta barn i Sverige, ALLA barn ska ha rätten till en minnesvärd jul och ett avbrott från en annars tuff vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *