Gör skillnad i jul!

Ditt företag kan göra skillnad för Sveriges mest utsatta barn. Har ditt företag en produkt som du kan skicka till en familj? Vill du och dina kolleger åka ut till en familj med julklappar? Vill du som företag stötta Giving Peoples arbete ekonomiskt? Det finns många sätt att hjälpa till och vi på Giving People samarbetar gärna med dig som företag.


Tillsammans gör vi skillnad!
Kontakta oss på foretag@givingpeople.se.

Åk ut med julklappar!

Du som företag kan enkelt skapa engagemang på din arbetsplats genom att åka ut till en familj på er ort med julklappar och julmat. Att åka ut till en familj skapar stor gemenskap på arbetsplatsen, är en fin teambuilding aktivitet samtidigt som det gör en verklig skillnad för ett barns liv.

Att åka ut med julklappar och julmat fungerar väldigt enkelt. Du som företag får barnets önskelista och kontaktuppgifter till familjen från oss. Efter det handlar du och dina kolleger den julklapp barnet önskar sig, julmat och åker ut med hjälpen direkt till familjen.

Vill du som företag skänka ett bidrag? Det kan du göra genom att göra en traditionell insättning på Giving Peoples bankgiro. Alla gåvor går till Giving Peoples arbete med att hjälpa barnfamiljer runt om i Sverige.

516-8851

Affischer att hänga upp på din arbetsplats

Du som företag kan enkelt skapa engagemang på din arbetsplats genom att skriva ut och hänga upp våra affischer. Klicka på dem så öppnas de som PDFer och du kan skriva ut dem.

Lappar att hänga i granen!

LAPPAR ATT HÄNGA I GRANEN PÅ FÖRETAGET, KONTORET, KÖPCENTRET – har ni inte gran, kan ni t ex hänga upp dem på en anslagstavla eller lägga dem i en skål.

LAPPARNA FUNGERAR SOM GÅVOKORT: Man tar en lapp och swishar sin gåva till Giving People. Lappen kan man sedan ge i julgåva till någon nära och kär eller hänga i sin egen gran.

EN FÖRKLARANDE AFFISCH att hänga upp tillsammans med lapparna medföljer.
50 st lappar och 1 affisch ingår i varje paket.

Alla gåvor går till Giving Peoples arbete med att hjälpa barnfamiljer runt om i Sverige.

En jul för alla!

Inför julen får vi på Giving People väldigt många ansökningar om hjälp från barnfamiljer i Sverige, familjer som lever i barnfattigdom och stort utan- förskap. Vi möter vuxna i stor sorg över att de inte kan ge sina barn den jul som alla andra barn får. Vi möter barn som är medvetna om att de lever i utanförskap och som oroar sig över vad de ska säga att de fått i julklapp när de kommer tillbaka till skolan, för de vet redan nu att deras vuxna inte har möjlighet att ge dem något.

Julen för oss som arbetar på Giving People handlar om barnen. Vi vill ge dem precis det som de önskar sig till jul, vi vill att de ska känna sig speciella, vi vill att de ska känna att tomten kom med just det som de önskade sig. Vi vill att de äldre barnen ska kunna öppna julklappar som de vet att deras föräldrar har köpt och vi vill att föräldrarna ska kunna känna stolthet under julen.

Julen handlar också om att ge hopp och läka sår. Att leva i ekonomiskt utsatthet och utanförskap ger svåra konsekvenser för både barn och vuxna och ju mer delaktiga vi kan få dem att känna sig, desto bättre har vi lyckats i vårt uppdrag.

Under julen hjälper Giving People tusentals barn med julklappar och mat. Inför denna helg är ansökningarna särskilt många och vi vill, tillsammans med er, skapa en jul för alla.

För att kunna ge hjälp till alla barnfamiljer som söker stöd hos oss vill vi gärna samarbeta med er som företag. Kontakta oss för mer information på foretag@givingpeople.se.

Vi gör skillnad

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barn- fattigdom. Med en kvarts miljon utsatta barn och ett stort mörkertal är vårt uppdrag inte bara behövligt, utan också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.

Vi jobbar året runt för att förse behövande barn med mat, kläder och möjlighet till en trygg barndom. Nu närmar sig julen och vi vet att många föräldrar känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Varje år hjälper Giving People tusentals familjer med julmat och julklappar.

De gåvor som kommer på Swish går till Giving Peoples arbete med att hjälpa barnfamiljer runt om i Sverige. Vi tycker nämligen att det är oerhört viktigt att barnen får känna sig speciella på julafton.

Vi vill ge föräldrarna en möjlighet att ge en gåva som barnet faktiskt har önskat sig. På detta sätt skapar vi tillsammans ett fint julminne för de barn och ungdomar som lever i ekonomisk utsatthet.